Medicinering mot nagelsvamp

Nagelsvamp mediciner är ofta en privat fråga. Av denna anledning vågar du inte bolla för och nackdelar med vänner och / eller familjen för att ta reda på vilken medicin du kan använda. Om du har ett allvarligt fall av nagelsvamp, kontakta alltid din läkare. Men du kanske vill hoppa över den typiska nagelsvamp behandling som din läkare kommer att ordinera om ditt fall inte är så svårt eller om du inte har testat några huskurer först.

 

Nuvarande medicinering mot nagelsvamp

Varför skulle du vilja undvika att ta ett piller, vilket tycks vara så mycket enklare i slutet? Eftersom den nuvarande medicinen för nagelsvamp i receptform gör lite mer skada på din kropp än själva nagelsvampen i allmänhet. Det är sällan en bra idé att ta medicin när behandlingen är värre än sjukdomen. Ett sällsynt undantag kan vara kemoterapi behandlingar för cancerpatienter. Eftersom svamp inte är lika förödande, i de flesta fall som cancer är det troligen bättre att spara medicinerna till en allvarligare sjukdom.

 

Så vad kan du göra annat än att ta nagelsvamp medicin? Det finns faktiskt en hel del utmärkta aktuella behandlingar du kan prova hemma. Många av dessa finns i ditt köksskåp, vissa finns i butikerna, och andra homeopatiska behandlingar är allmänt tillgängliga i antingen specialaffärer som tillgodoser kunder intresserade av holistisk helande.

 

Vad är några av dessa mirakelalternativ till nagelsvamp medicin? Glad att du frågade. En av de mest använda (och tros vara mest effektiva) holistisk behandling för nagelsvamp är tea tree oil. Du kan antingen använda produkter som har tea tree oil i dem eller placera två eller tre droppar tea tree oil på dina tånaglar 3 gånger om dagen tills problemet är helt borta. Direktansökan är mycket effektivare, men vissa människor är mer känsliga för rent te-olja än när det späds ut i tvål och / eller lotion.

 

Pau d’Arco är en annan stor nagelsvamp behandling alternativ. Detta kan användas i form av ett te som är intaget eller en svamp för dina fötter. Detta fungerar som naturens form av en antibakteriell och anti-svampbehandling som gör underverk utan biverkningarna av nagelsvamp behandling som vanligtvis ordineras av läkare.

Du hittar också ett bra urval av aktuella behandlingar som är speciellt utformade för att fungera som en typ av dosering om du besöker många holistiska eller homeopatiska webbplatser eller besöker deras butiker. Du bör noga följa instruktionerna på alla homeopatiska mediciner noggrant och diskutera dem med din läkare. Det finns alltid potential för interaktioner med andra mediciner och / eller behandlingar du går igenom om även om de inte är relaterade till nagelsvamp. Att göra detta kan mycket väl eliminera den minsta ledtråden av ett behov av nagelsvamp behandling.