Som ägare och älskare av husdjur av alla storlekar frågas jag ofta av mina vänner hur jag har råd att hålla alla mina husdjur glada, friska och loppfria. Jag ser alltid till att jag får medlemsrabatt online genom att handla på välrenommerade webbplatser. Många tror misstänkt att den enda platsen att få husdjursmedicin är från din lokala veterinär. Och medan det är sant att din veterinär kanske säljer några receptbelagda läkemedel, behöver du bara verkligen själva receptet – och i vissa fall behöver du inte ens det.

Köpa husdjursmedicin i bulk

Flera populära mediciner finns tillgängliga som “över disken” som du kan köpa i steg som en 3 månad, 6 månad eller årslång leverans. Dessa inkluderar populära loppläkemedel som K9 Advantix och Frontline. Du kan fortfarande behöva en veterinärs recept för andra typer av läkemedel, men det är bra att veta att din lilla vän kan skyddas i upp till ett helt år. Och loppmedicin är inte den enda typen av förebyggande du kan köpa online. Du sparar också pengar på andra must-haves för alla husdjur ägare, inklusive mat, vitaminer och kosttillskott, grooming aids, reseutrustning och mycket mer. En mycket bra rabattkodsleverantör som kan hjälpa dig spara pengar är http://kupongerna.se/rabattkod/apotea/

Hur man gör så att du får du den bästa rabatten

Inte alla webbplatser skapas lika – och likaså vill du vara säker på att du handlar på en ansedd webbutik. Det finns vissa saker att leta efter när du köper djurmedicin online. Leta efter användbara funktioner som live chatt som låter dig prata med en kundtjänstrepresentant om du har några frågor. Håll även koll på recensioner och betyg från andra husägare om hur en viss produkt utför. Alla webbplatser du handlar hos bör vara licensierade apotek och göra det enkelt att beställa påfyllningar direkt online. Om du kan få gratis frakt på din beställning – det sparar ännu mer pengar.

https://www.flickr.com/photos/emeraldschell/35436406341/in/photolist-ViiVS2-VZoR28-Wo8FMU-Vd8F44-V7u5cL-VBVgvE-VAhtkG-WGUKZ3-W9CUnW-WhkYzn-VKGz9e-Vba6cV-Wb3vQG-WKMEZu-VseuVo-VeKPFX-WJnyut-Wenq9q-WxuzEo-WetN4u-UK94uZ-WPSoc6-VVbsCU-V15gV9-VyenAM-WwK2Es-Vap6Gm-VwUZKV-Wdcy9d-WHYh4Q-WA5QUF-Vx2dPP-V2Vz5A-VpqUVQ-WP2Kon-WzHtaF-VpqWvo-WtFG4a-Wh6t43-W76ZrY-Wpzv1f-VPwdyy

Gör säkerhet och privatliv en prioritet

Slutligen innebär affärer online att vidta åtgärder för att skydda din integritet och säkerhet. Var säker på att webbplatsen du handlar på använder state-of-the-art teknik för att kryptera och skydda dina finansiella transaktioner. Också ta dig tid att läsa sin integritetspolicy och ta reda på beställnings- och frakttider samt hur återkommer jobbet. Detta kommer att ge dig en bra uppfattning om när du ska förvänta din order och vad du ska göra om något inte fungerar (sällsynt men det kan hända!) Vissa webbplatser kommer även att ge dig poäng på dina inköp som du kan lösa in för andra produkter – det fungerar mycket på samma sätt som en kupong, förutom att det inte finns något behov av att slösa bort tid att klippa ut saker.

Om du är en ny djurförälder, se till att du också tittar på webbplatsens rekommenderade produkter. De bästa webbplatserna kommer att gå utöver att erbjuda rabattdjur meds och arbeta hårt för att säkerställa att din erfarenhet som kund är felfri från början till slut.