Vad är close up magi? Trollkarl Göteborg

Close up magi är magisk underhållning som händer precis framför dig, magi du kan inte bara se men känna och röra. Denna intimitet är det som gör det så annorlunda än andra typer av magi. En expert close up magiker, som trollkarl Göteborg, kommer att involvera och interagera med publiken långt mer än en scen trollkarl (eller någon annan form av underhållare för den delen).

De flesta close up magiker använder vanliga rekvisita som spelkort, mynt, svampbollar och rep. Och alla magiker utför samma grundläggande magiska effekter med dessa rekvisita, så att de visas, försvinner, ändras, leviterar, bryts och återställs och tränger in i andra föremål. Vad som är fantastiskt om close up magi är att det händer så nära dig, ibland när du håller rekvisita!

Det finns många magiska effekter och standardrutiner som används för att presentera dem. Till exempel, det “Ambitiösa Kortet” där ett valt kort upprepade gånger stiger till toppositionen i ett kort kort utan någon blandning eller skärning, eller “Svampbollar” där bollarna rör sig osynligt mellan trollkarlens händer och åskådarens. Faktum är att dessa rutiner är fritt tillgängliga om du bryr dig att titta. Vem som helst kan söka på internet och köpa böcker och DVD-skivor på närliggande magi, eller till och med rekvisita och standardrutiner.

https://www.flickr.com/photos/nathsmith/14105823671

Det som verkligen sätter en close up trollkarl annorlunda från en annan är hur de presenterar sin magi. Faktum är att presentationen är nyckeln – det är det som gör close up magi underhållande. En riktigt bra professionell trollkarl kommer att vara kreativ och presentera sin magi på ett originellt och underhållande sätt. Ibland humoristiskt, ibland mystiskt, ibland helt enkelt konstigt och freakigt. Magiken blir ett fordon för personligheten och idéerna hos den utövande.

Det här gör vad som gör close up magi underbar underhållning. En intressant, konstig och rolig person demonstrerar det omöjliga, konstiga och underbara, precis under näsan!